Bandit foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Onko sinulla jo suzukibandit.org tarrat?

Kirjoittaja Aihe: Aktiivista markkinointia  (Luettu 1885 kertaa)

HiTec

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 87
  • Eipä turhia höttyillä :)
Aktiivista markkinointia
« : Lokakuu 30, 2021, 08:50 »

Itsellä on jo ostohousut prässissä tuollaista 1250 Bandit GT ajateltu saada ensi keväänä alle ja sitä silmällä pitäen on sitten markkinoita jo jonkin aikaa katseltu, mitä olisi tarjolla ja mihin hintaan. Toki kevääksi hinnat kenties hiukan nousevat nyt syksystä, oma OK-talon autotallikin olisi talvisäilytykseen jne, mutta uskoisin kuitenkin saavani tuolle rahalleni paremman tuoton nyt rahastoissa vs. mitä nuo hinnat lopulta tulevat nousemaan = kannattaa odottaa kun pyörälle ei just nyt koroa-etätöiden aikaan ole varsinaista tarvettakaan (siksi tuon ed. pyöräni tänä keväänä jo pois myinkin) ???

Eilen illalla sitten soittivatten Motoredista, jotta olin merkannut nettimotossa suosikikseni yhden heidän pyöristään, jotta joskos tuosta alettaisiin kauppaa tekemään :o

https://www.nettimoto.com/suzuki/gsf/2742341


Onhan tässä näiden päristimien kanssa jo pulattu yli 20v, jokunen fillari tullut omistettuakin ja toki nettimotossa suosikeissakin noita sitten roikuskellut, mutta ikinä ei ole kukaan aikaisemmin ollut aktiivinen myymään mulle mitään, ei kertaakaan. Ja mitä tuossa liikkeessä jo kesällä piipahdin renkaita potkimassakin, niin varsin asiallisen tuntuinen mesta, myytävä kalusto vimpan päälle myyntikuntoon puunattua ja myyjien toiminta aktiivista, mutta ei kuitenkaan liian tyrkkyä. Ja tosiaan tämä kontaktointi tuohon vielä päälle, niin pitää sanoa että jos ajankohta olisi sopiva, sitä olisi ostohousut jalassa jo tuonne lompsittu Banditista kauppaa ihan oikeasti hieromaan :)
Kirjattu
Suzuki GSF1250SA GT ABS -08