Bandit foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Onko sinulla jo suzukibandit.org tarrat?

Kirjoittaja Aihe: Tietosuojaseloste  (Luettu 9524 kertaa)

Hale63

  • ylläpitäjä
  • Ylläpito
  • Hero member
  • *****
  • Viestejä: 2134
  • 'One day at a time'
Tietosuojaseloste
« : Tammikuu 15, 2013, 16:16 »

Suzukibandit.org tietosuojaseloste

Sisältää henkilötietolain (523/1999) 10 § mukaisen rekisteriselosteen (henkilörekisteriseloste).

1. Rekisterinpitäjä
suzukibandit.org -keskustelufoorumin ylläpitäjä(t), admin@suzukibandit.org

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
suzukibandit.org -keskustelupalstan toiminta.

3. Rekisterin tietosisältö
Rekisteröityjen ryhmä on suzukibandit.org -keskustelufoorumin rekisteröityneet käyttäjät.

Rekisteriin tallennettavia pakollisia tietoja ovat
- käyttäjätunnus
- salasana (tallennetaan salattuna)
- sähköpostiosoite

Lisäksi käyttäjä voi niin halutessaan täyttää muita tietoja, kuten syntymäaika, asuinpaikka, sukupuoli, ICQ-numero, AIM-tunnus, MSN-tunnus, YIM-tunnus ja muut foorumisovelluksen tukemat kentät.

Mahdollisia väärinkäytöstilanteita varten tallennetaan myös käyttäjän ip-osoite.

4. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta tai viranomaismääräystä. Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

5. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja voivat käyttää ainoastaan suzukibandit.org keskustelufoorumin ylläpidon valtuuttamat henkilöt, joiden toimenkuvaan tietojen käyttäminen kuuluu. Automaattisen tietojenkäsittelyn (ATK) avulla käsiteltäviä tietoja käytetään henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa hänestä rekisteriin tallennetut tiedot (Henkilötietolaki 26 §). Tarkastuspyyntö on tehtävä rekisterinpitäjälle yksityisviestillä suzukibandit.org -keskustelufoorumilla tai sähköpostitse rekisteriin merkityn käyttäjän sähköpostin kautta. Tarkastusoikeus toteutetaan viivytyksettä, ja tarkastusoikeuden käyttäminen on maksutonta kerran vuoden aikana toteutettuna.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon (Henkilötietolaki 29 §). Oikaisupyyntö on tehtävä rekisterinpitäjälle yksityisviestillä suzukibandit.org -keskustelufoorumilla tai sähköpostitse rekisteriin merkityn käyttäjän sähköpostin kautta.
Kirjattu
Hayabusa 2003
ex Bandit 1200S -99