Keskustelualue > Bandit mallien muutokset

Seuraava raju uudistus Bandiittiin?

(1/2) > >>

Jusa:
Onko kuulunut mitään huhuja Suzukilta, että uudistaisivat missä vaiheessa bandujakin "rajummalla" otteella?

Esim. onko alumiinirungosta ollut juttuja liikkeellä?

Tscc:
Jaa-a, Busa, B-Kinky, Bandit ja edesmennyt 1400gsx. Sitten isot customit ja V-Storm.Suzukilla taitaa olla kattavin isojen pyörien suora. En jaksa uskoa, että kovin kummoista uudistusta Bandit tulee lähivuosina kokemaan. Jotenkin japsien pyöränteko filosofia pysyttelee turvallisissa ratkaisuissa, mistä johtunee? Teknisissä innovaatioissa, esim Bimotan risutakahaarukka, tai Ducatin tapa toteuttaa vaikkapa jarrunestesäiliön kiinnitys. Japsipeleissä ratkaisut ovat "perinteisempiä" vaikkakin kyllä sitten myös todella luotettavia. Toisaalta on jotain uutta on näkynyt Yamahan tai Hondan tavassa ripustaa kone runkoon, alapuolisia putkia ei ole muutamassa mallissa. Joskus odottais näkevänsä kuitenkin jotain radikaalia myös japanin pyörissä.

Handegunnar:

--- Lainaus käyttäjältä: Tscc - Elokuu 21, 2010, 16:23 ---Toisaalta on jotain uutta on näkynyt Yamahan tai Hondan tavassa ripustaa kone runkoon, alapuolisia putkia ei ole muutamassa mallissa. Joskus odottais näkevänsä kuitenkin jotain radikaalia myös japanin pyörissä.

--- Lainaus päättyy ---

Tuossa minun tallissa on Suzuki SV650 vm. -99. Ei siinäkään koneen alapuolella mitään runkoputkia ole.

Tscc:
Niinpäs onkin Sv:ssä, ei muistunut heti mieleen, että löytyy Susnan kategoriasta myös. TL 1000:ssa tais olla ensimmäisenä Suzukissa.

doc A:
Jos toivoa sais, etupäätä voisi Suska hiukan jäykistää minun makuuni.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta