Uutiset:

Onko sinulla jo suzukibandit.org tarrat?

Main Menu

Matkailuosio

Aloittaja Suiza 1200, heinäkuu 10, 2007, 23:38

« edellinen - seuraava »

Suiza 1200

Tähän osioon laitellaan moottoripyörä matkailua koskevia juttuja.
-reissukertomukset
-majoitusvinkit
-reittivinkit
yms.
Bandit 1216T -99
Ex- pyörät: Honda VFR750F -96, Suzuki Bandit 1200S -00, Suzuki bandit 1200S -05, Yamaha FZ1-N -07, Suzuki bandit 1200S -99. Suzuki bandit 1200N -99 + monta muuta 1200 bandua.

martuin

Pärnussa keskustan tuntumassa on mukava leiriytymispaikka Aleksandri Pub.
Pihalla 2- ja 4-hengen mökkejä, myös motelli majoitus mahdollinen.
Pyörät saa aidattuun katokseen tai autotalliin. Viereinen pubi tarjoaa aamiaista ja muuta "evästä".
Yksinkertainen, mutta siisti paikka, jossa voi kohdata muitakin motoristeja.

Kesäkuun lopulla 4-hengen mökki aamiaisineen maksoi 1000 Viron kruunua (noin 65 EUR) yhdeltä yöltä.

http://www.aleksandripub.ee/    (  ??? ei toimi jostain syystä)
Vana-Rääma 8, Pärnu

mopsi

Lainaus käyttäjältä: martuin - heinäkuu 12, 2007, 08:49
Pärnussa keskustan tuntumassa on mukava leiriytymispaikka Aleksandri Pub.
Pihalla 2- ja 4-hengen mökkejä, myös motelli majoitus mahdollinen.
Pyörät saa aidattuun katokseen tai autotalliin. Viereinen pubi tarjoaa aamiaista ja muuta "evästä".
Yksinkertainen, mutta siisti paikka, jossa voi kohdata muitakin motoristeja.


2 vk:n päästä ollaan ko. paikassa pari yötä ja sitten perjantaina ajellaan Jögevaan.

track08

Lainaus käyttäjältä: BANDIT78 - heinäkuu 12, 2007, 22:38
Tänään oltiin sit Suvirannassa BANDIT78,Track08 ja -hh.
Mutka teitä Suvirantaan  ja motaria takas kotia kohti. Hieno reissu joskus taas uudestaan vaikka isommallakin porukalla.....

Kiitos reissu seurasta pojat ja -hh:n kyytiläiselle  ;D

;D ;D ;D ;D

Tattis. Lystiä oli. :) Matkailuosioon tää kelpuutetaan vissiin sen takia ettei oltu aikaisemmin Suvirannassa käyty. Muuten tää menee kyllä ihan päiväcruisinkien piikkiin. Eihän toi kertynyt 275 km oo matka eikä mikään.. ;)

Täytyy kyllä suositella tota torstaikokoontumista kaikille. Siellä ne olivat vieri vieressä kaiken maailman kilpurit, enskat, harrikat, nojatuolikaksipyöräiset, sivuvaunulliset, uuden ja vanhat pelit. Tunnelma oli leppoisa ja ainakin tällä kertaa myös sää suosi. Aika pieneen tilaan meni se toista sataa pyörää.. ;)
GSX1250FA'12 ('16-'19) Ibiza
GSX1250FA'10 ('14-'16)
GSF650S'05 ('07-'11)

harmaahukka


Kivahenkinen pikku ilta-ajelu. Kyllähän nämä ovat yksi mopoilun suola. Kiitos vaan kamuille; bandiittihenkistä jutustelua, kelpoisia kurveja, hempeä keli ja vähintään yhtä hempeää kromin ja muovin kimaltelun katselua meille vieläpä uudessa visiittipaikassa.

"Toista sataa"? En kyllä laskenut, mutta äkkiä arvaillen tuplaisin vähintään - koko päivähän siinä olisi helposti mennyt rantakahvilan melkein-liikkuvassa mp-näyttelyssä. Bandujakin paljastui vähän joka nurkalta, mutta eihän niitä siinä kerennyt sen enempää tutkiskelemaan.

Saattoi olla koko kesän kovin tunku Suvirannassa - vähän jo liiankin hulinaa meikun rauhalliseen makuun.

Lisää vaan tällaista suzukibandit.orgiin!

-hh- + AaaCee

1200S -05

Hale63

Joo kyllä väkeä ja pyörää oli runsaasti. Harmi etten törmännyt tähän org:in porukkaan paikalla. Ne bandistit, joiden kanssa juttelin eivät olleet tän foorumin jäsenistöä (yhtä lukuunottamatta).

Illan aikana pyöriä oli todellakin useampi sata, koska osa porukkaa lähti heti 18 jälkeen jo pois ja uutta valui paikalle lähes klo 20 saakka.
Hayabusa 2003
ex Bandit 1200S -99

harmaahukka

Me oltiin ne rumat ja pelottavat siellä nurkkapöydässä  :P

-hh-
1200S -05

track08

Lainaus käyttäjältä: harmaahukka - heinäkuu 13, 2007, 07:40
"Toista sataa"? En kyllä laskenut, mutta äkkiä arvaillen tuplaisin vähintään - koko päivähän siinä olisi helposti mennyt rantakahvilan melkein-liikkuvassa mp-näyttelyssä. Bandujakin paljastui vähän joka nurkalta, mutta eihän niitä siinä kerennyt sen enempää tutkiskelemaan.

Juu voipi olla että pyöriä oli enemmänkin. Sen verran monttu auki katselin ensin sitä meininkiä etten tajunnut tullessa ottaa kuvaa. Mehän olimme paikalla vasta jonkin verran seitsemän jälkeen ja lähtiessä oli kyllä rivit jo selvästi harvenneet - mahtuihan sinne jo autokin siinä vaiheessa.. ;)
GSX1250FA'12 ('16-'19) Ibiza
GSX1250FA'10 ('14-'16)
GSF650S'05 ('07-'11)

track08

Lainaus käyttäjältä: Kolmone - heinäkuu 13, 2007, 16:16
Palasin juuri viikon reissulta. Ajoimme 2898 km. Reittinä:
- Sawo-Oulu-Kilpisjärvi-Tromsö-Alta-Skaidi-Nordkapp-Karigasniemi-Inari-Sodankylä-Kajaani-Sawo

Matka onnistui kaikin puolin hyvin. Kuvia matkasta tullee piakkoin. Tarinaakin tulee, jos jotain kiinnostaa ja allekirjoittanut jaksaa matkaväsymykseltään kirjoitella....

Kiinnostaa toki, sekä kuvat että itse tarina. Miten säät suosivat ja miten ja missä yövyit(te)?
GSX1250FA'12 ('16-'19) Ibiza
GSX1250FA'10 ('14-'16)
GSF650S'05 ('07-'11)

harmaahukka


...jotenkin kuvitellut, että lomamatkailu virkistää eikä väsytä  ::) ;D *kade*

-hh-
1200S -05

JiiÄm

Perjantaina 13.072008 kävästiin päiväseltään Hailuodossa.

Keli loistava ja reissun kruunasi tietenkin lauttamatka
oulunsalo-hailuoto-oulunsalo...

Tupoksen ABC:lla oli tod.paljon motoristeja, mutta yhtään
Bandiittia ei sattunut silmään.

Kilometrejä kertyi 762km. Kannattaa käväistä Hailuodossa!!
Suzuki GSX 750F -04
ex Honda TransAlp 650XL -02, ex Suzuki Bandit 1200S -02, ex Yamaha Diversion 600 -93

arse

Saaristoralli.
Matka alkoi su. aamuna 15.7  klo 9.00 Parikkalasta kahden pyörän voimin 1200 S -06 ja CBR 600 -03. Reitti Joensuu-Lieksa jossa eka tankkaus, Kuhmo-itä rajaa pitkin Kuusamoon, jossa eka yöpyminen. Aamulla kohti Kemijärveä-Sodankylä -Kittilä-Muonio, jossa toinen yöpyminen. Muoniosta kohti Kilpisjärveä-Skiboten-Tromså, josta kohti Narvikia yöpyminen mökissä noin 60 km ennen Narvikia klo noin 23. Narvik-Fauske josta kohti Ruotsin tuntureita ja Tornion kautta Ouluun. Oulusta rannikkoa pitkin Tampereelle josta Honda jatkaa kohti Helsinkiä ja itse kohti Kemiötä jossa perillä 22.00. Kolme bandiittia tulee ja ohjaa ja kantaa kamat leiri paikkaansa ja alkaa parin päivän "rauhoittuminen". Sunnuntaina puolilta päivin matkaan ja kohti Toijalaa jossa Formulat ja siitä Hämeenlinna- Lahti -Kouvola-Lappeenranta-Parikkala. Matkaa kertyi 4305 km, eturengas loppu, kesti 12tkm, Renkaan paikkaus pulloa ei kannata laittaa satulan alle, Kemiössä huomatiin että oli puhjennut ja töhnät rungolla ja taka haarukassa. Eikä normaali pesussa lähtenyt pois. Ilmoittelen aineen millä lähtee sit joskus pois. Kiitokset mukavasta seurasta foorumilaisille rallissa. Nähdään Ponussa

nikar

Tänään aamulla musta bandiitti suuntaa seuraavan reitin: JKL-Toivakka-Kangasniemi-Hankasalmi-Suolahti-Hirvaskangas-Uurainen-JKL. Mukavaa syheröä tiedossa, vinkiksi täällä päin ajaville. Näyttää aamupäivällä kelit sen verran hyviltä (muutaman sadepäivän jälkeen) ja pitää saada sisäänajo tehtyä huomisaamuksi  :D

Siili

Pyörän mittariin tuli 1111km, ajoreitti Pieksämäki-Kitee-Mäntyharju.

Ensimmäinen päivä: Harhaanajo Lammilla, eivät katso asiakseen merkata teitä. Ilmeisesti riittää että pääsee traktorilla pellolta kapakkaan mitä sitä muita reittejä tarvitsisi, siinä riittävästi maailmankuvaa. Ennen Asikkalaa puhallusratsia, säännöllisen epäsäännöllisesti sadekuuroja pitkin päivää. Tankkaus ja sateenpitoa Hartolan Shellillä, seuraan kiinnostuksella paikallisten yrityksiä käynnistää vanha voimakone jonka perään ovat kytkemässä vanhaa puimakonetta. Illaksi Sweet Home hotelliin Pieksämäelle, hotellia pitää ystävällinen motoristipariskunta. Mies esittelee omat pyöränsä, 2 isoa Moto Guzzia ja juteltavaa riittää. Hotelli antaa motoristeille -20% majoitushinnasta ja lähellä olevan ravintolan kanssa on sopimus jolla majoittuvat saavat -10% aterioista. Erittäin suositeltava paikka.

Toinen päivä: Kohti Kiteetä ja villiä itää ;) Muutama vauhdikas ohitus. Poikkeaminen Kerman Saven tehtaanmyymälässä. Onkiniemessä todella törkeää roskaamista taukopaikalla oleva Molok on täynnä roskapusseja ja niitä on kasattu melkoisesti jo sen ympärillekin, vanha pariskunta tulee paikalla autolla __X-118 ja täysin tyynesti pudottaa roskapussit maahan sekä poistuu paikalta. Varkauden ABC-asemalla tapaan Kawa kuskin jonka kanssa menee jutellessa runsaat puoli tuntia, vertaillaan pyöriä ja saan muutaman kullanarvoisen reittivinkin. Seikkailen sivuteille ja pääsen ajelemaan lossilla. Saapuminen Hotelli Kiteenhoviin jossa ruoka on hyvää mutta palvelusta ei oikeastaan voi puhua.

Kolmas päivä: Satunnaisia sadekuuroja ja tasaista vauhtia Mäntyharjulle. Saapuminen mökille juuri ennen reippaan sateen alkamista. Sen jälkeen pari päivää sitkeää sateenpitämistä.

Neljäs päivä: Mäntyharjulta takaisin kotiin Pulkkilan harjun kautta. Jälleen kerran pääsee ihmettelemään Lammin tiemerkintöjä. Lähellä Turenkia vi*utus nousee tappiin, pysähdyn tauolle ja ilmeisesti tuki ei mene kunnolla alle ja kippaan pyörän nätisti kyljelleen, naarmuja koneen kylkeen, stongan päähän, kate painuu sisään vasemmalta puolelta ja kytkinkahva poikki.
1250 SA -08
EX 650 SA -07

nikar

Viime viikon torstaina innostuttiin naapurin kanssa tekemään päivän reissu, rapiat 450km lenkkiin eli kierrettiin: JKL-Kärkinen-Sysmä-Asikkala-Lahti (syönti Toria vastapäätä olevassa sisäpihan pizzeriassa, oli hyvät pizzat)-Jaala-Verla (käytiin vanhassa pahvitehtaassa)-Tuohikotti-Mäntyharju-Leivonmäki-JKL. Tuo Kärkisten-Sysmän kautta reitti on kyllä yksi parhaita mutkapätkiä  :D

Eilen innostuin sitten ajelemaan saman alkupätkän, mutta Asikkalasta (Tallukassa oli hyvä lounaspöytä 8€) sitten Lammin-Janakkalan-Iittalan-Narvan-Ramsöön-Stormin-Tampereen-Kangasalan-Kuhmalahden-Eräjärven-Längelmäen-JKL reissun n. 500km. Tuossa tuo Asikkala-Lammi-Janakkala oli tosi kivaa pientä tietä samoin sitten Vesilahden reitin Narvan-Ramsöön-Stormin tiet ja sitten tosi pientä syherö on tuo Eräjärven-Längelmäen väli, paikoitellen oli rekat vetäneet mutkia suoriksi, soraa oli sen verran, että kannattaa olla varovainen etenkin. Suosittelen kuitenkin noita pätkiä.