Uutiset:

Onko sinulla jo suzukibandit.org tarrat?

Main Menu

Registration Agreement

Suzukibandit.org on Suzuki Bandit -merkkiseen moottoripyörään erikoistunut keskustelupalsta. Ylläpitäjä (Y) / moderaattori (M) valvovat näiden sääntöjen noudattamista. Sääntöjen perusteella kirjoituksia voidaan poistaa, lukita ja jäsenen kirjoitusoikeuksia peruuttaa joko määräaikaisesti tai pysyvästi.

Moderointia ei tehdä kenenkään kiusaksi, vaan sillä pyritään pitämään foorumi kaikille käyttäjille siistinä ja hyödyllisempänä. Kaikissa näissä säännöissä tullaan olemaan tiukkoja, kuitenkaan tervettä maalaisjärkeä unohtamatta.

Epäselvissä tilanteissa viimeinen päätösvalta sääntöjen oikeasta tulkinnasta on ylläpidolla.


1) Jokaisella käyttäjällä saa olla vain yksi tunnus. Mikäli kirjoittajan havaitaan käyttävän samanaikaisesti useita tunnuksia, tullaan hänen kirjoitusoikeutensa poistamaan.

2) Kaikki viestit tulee pyrkiä kirjoittamaan oikealle, niille tarkoitetulle alueelle. Off topic -osioon voi kirjoittaa sellaisista aiheista, jotka eivät kuulu mihinkään muuhun aiheeseen.

3) Keskustelu yhdestä aiheesta tulee pyrkiä käymään saman otsikon alla. Y / M voivat tarvittaessa muuttaa ketjun otsikon vastaamaan aihetta. Ennen uuden otsikon avaamista kirjoittajan tulee tarkistaa otsikkolistasta tai haku-toimintoa käyttäen onko keskustelua aiheesta jo toisaalla. Jos asiasta löytyy jo keskustelua, luethan ne ensin.

4) Pyri otsikoimaan aiheesi selkeästi. Ei "onko tietoa?" -tyylisiä otsikoita, vaan niin, että jo otsikosta käy selkeästi esille, mitä haluaisit tietää. Liiallinen huuto- ja kysymysmerkkien käyttö otsikoinnissa ei ole suotavaa.

5) Pyrithän kirjoittamaan mahdollisimman hyvää suomen kieltä. Täydellisyyttä ei vaadita, mutta välimerkit, isot alkukirjaimet ja kappalejaot selkeyttävät tekstiä kummasti. Tämä ei tarkoita, etteikö persoonallisuus olisi sallittua, koska se on jopa suotavaa.

6) Isojen kirjaimien toistuva käyttö ei ole suotavaa (HUUTAMINEN). Jos haluat korostaa sanaa, käytä foorumin tarjoamia tekstin muotoiluja, eli lihavointia, kursivointia tai alleviivausta.

7) Lainatessa toisen kirjoittajan tekstiä, lainaa vain kohta, jota haluat kommentoida. Pitkät lainaukset tekevät viesteistä pitkiä ja luettavuus kärsii.

8 ) Pelkkä hymiöiden käyttö viestissä on kielletty - se ei palvele keskustelun etenemistä, joten käytäthän niitä maltillisesti.

9) Provosointi on kiellettyä.

10) Aiheet, jotka ovat kovasti moraalisesti arveluttavia tullaan moderoimaan tai lukitsemaan. Muista myös tekijänoikeudet eli linkitä sen sijaan, että kopioisit toisen materiaalia.

11) Jäsenen ei tule levittää materiaalia johon hänellä ei ole oikeutta, tahi yllyttää muita jäseniä vastaavaan toimintaan

12) Älä esitä foorumilla toisesta valheellista tietoa tai vihjausta, joka voisi aiheuttaa vahinkoa, kärsimystä tai halveksuntaa toisille jäsenille. Älä laita foorumille herjaavaa aineistoa.

13) Foorumin käyttäjä on aina henkilökohtaisesti vastuussa viestinsä sisällöstä.

14) Ylläpito pyrkii mahdollisuuksiensa mukaan poistamaan laittomat tai asiattomat viestit. Suzukibandit.orgin ylläpito ei ole missään suhteessa vastuussa käyttäjien sanomisista, eikä sitä vastaan voida nostaa mitään vastuu- tai vahingonkorvausvaatimuksia.

15) Passiiviset jäsenet, jotka eivät ole kirjoittaneet ainuttakaan vilkuttiä rekisteröitymisensä jälkeen, eivätkä ole kirjautuneet foorumille 90 päivän aikana kertaakaan - poistetaan automaattisesti.

16) Jäsenet, jotka eivät ole kirjautuneet foorumille kertaakaan 260 päivän aikana voidaan poistaa ylläpidon toimesta.

17) Yritysten / yhteisöjen mainonta on foorumilla kielletty ilman ylläpidon hyväksyntää.

18) Foorumin jäsenet eivät saa suzukibandit.org -foorumin nimissä tehdä mitään sopimuksia ilman ylläpidon lupaa etukäteen tai käyttää suzukibandit.org -nimeä muihin käyttötarkoituksiin.

Klikkaamalla alla olevaa painiketta hyväksyt nämä ehdot.